fbpx
';

Arbejdsmiljøkoordinering er et vigtigt område

Har I styr på arbejdsmiljøkoordineringen på jeres byggeplads?

Har I som bygherre styr på arbejdsmiljøkoordineringen til jeres næste byggesag?

Ved I for eksempel, om I skal engagere både en arbejdsmiljøkoordinator P og en arbejdsmiljøkoordinator B. Eller har I gjort jer tanker om, hvorvidt det er smartest at lade den samme person varetage begge funktioner?

Arbejdsmiljøkoordinator rollen har fået mere fokus

Arbejdsmiljø er et vigtigt emne og fylder meget i det daglige rundt om på mange danske byggepladser.

I Topdahl oplever vi et stigende behov for at kunne assistere med arbejdsmiljøkoordinering. Vi har de senere år deltaget som arbejdsmiljøkoordinator både på sager, hvor vi i forvejen har varetaget rådgivningsdelen, men har også været indblandet i mange byggesager udelukkende med fokus på arbejdsmiljøkoordineringen på den konkrete byggeplads.

Mangel på arbejdsmiljø
Bart Gelert

Topdahl kan hjælpe med at sikre den rette arbejdsmiljøkoordinering og tilhørende dokumentation

”Jeg oplever, at alle involverede parter er interesserede i en sikker byggeplads. Det har stor betydning for de enkeltes deltagelse, når vi som arbejdsmiljøkoordinator sikrer de rette procedurer og dokumentation for en ryddelig og fremkommelig byggeplads, så alle aktører kan komme til. Det skaber et bedre samarbejde på tværs af virksomheder på byggepladsen, som kommer alle til gode”, lyder det fra projektleder Bart Gelert.

Læs mere om arbejdsmiljøkoordinering hos Topdahl

Har I brug for hjælp?
Har I behov for, at vi hjælper jer med en kommende byggesag? Eller har I brug for gode råd indenfor arbejdsmiljøkoordinering, så kontakt os – vi står klar til at hjælpe jer videre.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner