fbpx
';

Den langvarige relation betaler sig

Den langvarige relation betaler sig.

Det ser vi flere steder – blandt andet i en ejerforening på Brigadevej på Amager, hvor vi lige er gået i gang med en ny byggesag.

Vedligeholdelsesplaner, kendskab og den langvarige relation betaler sig

I ejerforeningen har vores kollega Allan Stokkebro gennem de sidste syv år været fast byggeteknisk rådgiver. Dét kendskab og faste besøg har stor betydning for ejendommens ve og vel – ikke mindst på den lange bane.

Allans kendskab og vedligeholdelsesplaner har gennem tiden betydet, at beboerne hele tiden optimerer deres ejendom.

Gennem årene har Allan blandt andet hjulpet ejerforeningen med facaderenovering, underfacader, portrum, renovering af vaskerum og omlægning af gårdarealer.

Ny byggesag optimerer ejendommen på Brigadevej

Ikke mindst har Allan gennem sit kontinuerlige udarbejdet vedligeholdelsesplaner og udført droneeftersyn, så beboere og bestyrelse hele tiden har følt sig trygge i samarbejdet.

Efter sidste generalforsamling har Allan fået til opdrag at stå for etablering af nyt tag samt renovering af tilhørende kviste og skorstene.

Tagsagen projekteres henover efteråret, hvorefter ansøgning om byggetilladelse og udbud vil finde sted. Selve byggesagen forventes at have opstart august 2024 og afsluttet omkring årsskiftet 2024-25.

Image module

Vi venter spændt på at se resultaterne af den kommende renovering

Vi glæder os til at følge med fra sidelinjen og se det flotte resultat.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner