fbpx
';

Savner du også en altan?

Mange oplever, at en altan kan være en stor gevinst, når man bor i lejlighed. Med en altan gør du din bolig meget større og får mere ud af de lange sommeraftener.

Når sommeren viser sig fra sin bedste side (som den især gjorde her i Danmark i juni🌞…lidt mindre fantastisk i juli🥶), så kan etablering af en altan virke dragende på de fleste bosat i lejligheder. Muligheden for at udvide lejligheden med et par kvadratmeter og kunne nyde de lange lune danske sommeraftener er tiltrækkende på de fleste.

Og det er slet ikke så umuligt, som det kan umiddelbart kan virke.

Hos Topdahl har vi været med til at etablere mange altaner i både den almene sektor, andelsboligforeninger og ejerforeninger.

Altaner kan leveres i mange variationer; i stål, med trægulv, små som store. Måske du drømmer om at beklæde altanen med planter og krukker – det meste kan lade sig gøre.

Vores konstruktionsfolk kan hjælpe dig/jer videre

Vores dygtige kolleger i konstruktionsteamet Houssin og Muhammed ved, hvordan I griber sagen an – og de står klar til at hjælpe med både de indledende samtaler samt de udfordringer, der måtte melde sig indenfor den byggetekniske rådgivning.

Både Muhammed og Houssin ved, hvad der skal tages hensyn til, og hvordan I sikrer et fortsat rigtigt udtryk på jeres ejendom i forbindelse med opsætning af altaner. Derfor er det altid vigtigt at have tilknyttet en byggeteknisk rådgiver i forbindelse med ændringer på ejendommens konstruktioner. Så kan du få ejendommens bygningskonstruktion kvalitetssikres efter endt projekt. Og du ved samtidig, at du får den rette statiske dokumentation til at få godkendt din ibrugtagningstilladelse.

Altan påsætning
Teamet bag Konstruktioner og Statik

Kom i kontakt med vores dygtige folk

Vi står klar til at hjælpe dig – ring på telefon 33 313 313 – måske er det dig, der kan nyde solen fra altanen næste sommer.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner