fbpx
';

Et digitalt værktøj til alle boligforeninger

Vi har i Topdahl taget det digitale værktøj ejendom.com i brug – til glæde for vores mange andels-, ejer- og boligforeninger.

Vi har for nylig indgået en aftale om at anvende et digitalt værktøj fra  ejendom.com. Som rådgiver er det fantastisk værktøj til at holde styr på de mange forskellige aktiviteter i de andels- og ejerforeninger, hvor vi har aftaler.

Det er blandt andet muligheden for, at alle i bestyrelserne i en andels-, ejer- eller boligforening hurtigt og nemt kan få et overblik og ikke mindst indblik i drift og vedligeholdelse. Det giver rigtig god mening for de bestyrelser, der sidder rundt omkring, hvor der måske er gang i flere forskellige aktiviteter samtidig.

Ejendom.com giver mulighed for at have det store overblik

Den enkelte bruger kan hurtigt danne sig et overblik over tilstandsrapporterne og vedligeholdelsesplan for ejendommen. Ligeledes er det også muligt at følge med i kommende byggesager og se, hvor langt de forskellige aktører er i processerne.

Ifølge partner i Topdahl Michael Øster har implementeringen af ejendom.com allerede gjort et større antal kunder interesserede i at benytte den digitale platform.

”Vi mærker allerede nu, hvordan det påvirke vores kunder positivt – i så høj grad, at flere kunder ønsker at blive tilmeldt. Dét, som mange af vores kunder har hæftet sig ved, er, at indholdet ikke er statisk, men derimod opdateres indholdet løbende, så de kan følge med. Og ikke mindst muligheden for at have et overblik over vedligeholdelsesomkostninger fra år til år”, lyder det fra Michael Øster.

Rådgiver tester ejendom.com

Jeres boligforening kan også få glæde af det digitale værktøj fra ejendom.com

Michal Øster hæfter sig også ved, at med ejendom.com er muligt at iværksætte en grøn målsætning. Det giver alle parter ude i foreningerne mulighed for at følge med i sammenhænge og forbedringsforslag ud fra klimaaftryk, økonomi og vedligeholdelsesbehov.

Vil I også høre mere om, hvad det digitale værktøj ejendom.com kan gøre for jeres boligforening? Så står vi klar og tager jer gerne med på en demotur, hvor I kan få syn for de mange fordelagtige områder i ejendom.com.

#vibyggerpåsamarbejde #digitaliseringibyggeriet

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner