fbpx
';

Projektering på Hjortegården i Herlev

I Hjortegården – en almen boligforening med 910 boliger i Herlev – står man overfor udskiftning af radiatoranlæg.

910 boliger skal have nye radiatorer

Det er Topdahl, som har stået for projekteringen af det nye to-strengsradiatoranlæg. Herefter er projektet overdraget til Boligforeningen 3B / KAB, hvor anden rådgiver ifølge rammeaftale skal varetage udførslen.

Radiatoranlægget udskiftes, da man tidligere fandt, at restlevetiden på det eksisterende radiatoranlæg ikke var tidssvarende. Man har derfor besluttet at etablere et nyt moderne radiatoranlæg med nutidige standarder.

Fokus på at reducere gener for beboerne

I alle boliger indlægges der nye varmerør til erstatning for de gamle varmerør. De eksisterende varmerør bliver nedlagt i gulvene, mens de nye vil være synlige på væggen.

Fordelen er, at man undgår at tage alle gulve op og forstyrre beboerne mere end højst nødvendigt. Samtidig dimensioneres de nye radiatorer, så de modsvarer varmebehovet i den enkelte bolig. De nye radiatorer leveres med termostatventiler, så man kan finjustere varmen i hvert rum. Derudover opsættes der igen varmemålere, som i henhold til lovgivningen er obligatorisk.

Hjortegården
Jesper Jensen

Topdahl har haft fokus på beboerkommunikation i samarbejde med bygherre

Topdahl har under hele projekteringen kommunikeret kontinuerligt og konstruktivt med bygherre og sikret, at alle forhold var i orden inden overdragelse til 3B/KAB til anden rådgiver.

Beboerkommunikation under projekteringsfasen er foregået i samarbejde med bygherre, men i høj grad med fokus på at sikre mindst mulig forstyrrelse for beboerne i Hjortegården.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Del artiklen
Emner